Men hvad koster det?

Da mit koncpet i min virksomhed er at gøre jeres fest eller begivenhed til det i gerne vil have, varierer prisen en del alt efter opgavens art.

Jeg har her forsøgt at give et indblik i hvad de forskellige opgaver kan koste. Men som udganspunkt så  kontakt mig og vi kan sammen finde en løsning på jeres fest.


Bryllupper, fødselsdage og andre store begivenheder

Jeg er en enkelmandsvirksomhed og da hele mit koncept er at hjælpe jer med at skabe jeres fest, kan det være svært at give en helt præcis pris på hvad det koster før vi har haft en snak om hvad i ønsker at spise og hvad jeg skal hjælpe med.
Der er mange faktore der skal tages højde for. Bl.a transport, hvad jeg skal lave på dage, om stedet har et professionel køkken eller om der kun er anretter køkken, om det er mig der stiller med serveringspersonele, forberedelsetid osv osv.

Bryllup ved 60 couverter

Menu til Søren og Lisbets Bryllup 


Reception:

Små sprøde kurve med hønsesalat
Lakseruller med spinat

Små sandwich med antipasta

Frugtfad


Forret:
Rejecocktail uden for meget mormor med hjemmebagt bondebrød og smør


Hovedret:

Langtids sous vide stegt kalvesteg med kartoffelkage, Madagaskar sauce og saute af sommeres rodfrugter


Dessert:

Chokoladekage, Vaniljeis og kirsbærsorbet i skøn symfoni med skovbær og citrus

Natmad:
3 slags Toast med skinke og ost, kebab og cowboytoast.


Is bombe og chokoladekage
Gammeldags oksesteg med trøffelsauce, kartoffelkage og broccoli timbale
Moderne rejecocktail uden for meget mormor

Brylluppet bliver afholdt på et sted som er bygget til denne type begivenheder.
Gæsterne ankommer mellem 14-15 Brudeparret bliver viet i haven under en sort pavillon kl 15. Mens de nygifte får taget deres billeder og i de timer der går inden middagen er der små anretninger gæsterne kan spise og parret har fået leveret en bryllupskage
Parret har selv planlagt og sørget for at stedet er pyntet op og bordene er dækket.

Kl. 17.30 går gæsterne til bords og kl. 23.00 er de færdig med middagen og indslag.
Efter middagen har parret lavet fri bar og til denne har de lejet en sluch ice maskine.
Fra kl. 01.00 bliver der sat natmad ud, brudeparret forlod efterfølgende festen
Til denne begivenhed er der selv sørget for serveringspersonale.

Jeg ankommer til stedet kl. 10 og går derefter i gang med at færdigproduceret maden. Jeg får kikket på stedet og i samarbejde med de forskellige aktører, bl.a. fotograf, serveringspersonale, musiker, brudens mor, toastmaster og værterne, bliver der aftalt de sidste ting.
Jeg har medbragt en køkkenhjælper til at hjælpe i køkkenet med bl.a. anretning, da der er over 40 coveret og serveringspersonaet hjælper ikke i køkkenet. Køkkenhjælperen passer også opvasken, åbner vin, hjælper med praktiske ting osv. Men medhjælperen serverer ikke.

Når natmaden er serveret, køkkenet er rengjort og jeg har sagt farvel til de nygifte, forlader jeg og køkkenhjælperen festen kl. 01.30

I dette tilfælde bliver det en coveret pris på 509 kr. Da jeg har skulle bruge 4 dage på forberedelse og bruge en køkkenhjælp.

Menu til Karstens 50 årets fødselsdag



Forret:
Lille stjerneskud med alt det gode fisk, hertil 2 dressinger, hjembagt flutes og smør


Hovedret:

Helstegt pattegris med fløde gratineret kartofler, kartoffelkage, 2 sæsonsalater, 2 saucer og brød og smør


Dessert:

Islagkage med frisk frugt og chokolade sauce

Natmad:
Aspargssuppe med bacon og bondebrød


Palle fra AlleVilHaPalle er ude som privat kok til et elegant og fornemt bryllup
Helstegt pattegris er klar til at blive saftig i kødet og til at få sprøde svær
Små Stjerneskud anrettet til forrret

Karten vil gerne have en fest som ikke behøver at ligne alle andre og være alt for formel.
Karsten har lejet det lokale medborger hus. Til denne er der tilknytte et lille anretter køkken, med husholdnings ovn og komfur
Gæsterne ankommer mellem 17-17.30 og der bliver serveret velkomst. 
Karten har selv planlagt og sørget for at stedet er pyntet op og bordene er dækket og hans kusine har valg at hjælpe med det praktiske under middagen.

Kl. 18.00 går gæsterne til bords og kl. 22.00 er de færdig med middagen og indslag.
Da karsten efter menuen var aftalt, har beslutte at de gerne have lidt sødt til kaffen er dette påskrevet regningen som mer´køb. 

Efter middagen har Karsten hyret et band og der er dans og hygge til den lyse morgen.


Jeg ankommer til stedet kl. 12.30, tænder op i grillen  og går derefter i gang med at færdiganrette maden. Jeg får kikket på stedet og i samarbejde med  karsten og konen og kusinen får vi de sidste ting på plads. 
Forretten står allerede på border når gæsterne går ind. Jeg passer buffen og trancere grien. Dessserten hjælper kussinen med at servere. 
Da middagen er færdig, slukker og pakkker jeg grillen. Gør anrette køkkenet rent. Gennmegår natmaden med kusinen og forlader stedet kl 22.30


I dette tilfælde bliver det en coveret pris på 365 kr pr couvert, I denne pris er det ink. kørsel, da afholdelsen er mindre ind 30 km fra vejle.

Fødeseldag til 40 gæster

Menu til Arnes pensions jubilæum


Buffe

Helbagt ørred med rejer,  citron, maionese og kaviar

Udvalg af forskellige spanske og italianske pølser med 3 slags pesto

Rosastegt kalvesteg på ovnbagte urter

Bq marinert svinefilet

Kylling i kylling på ristet sommerkål

Små stegte kartofler

Flædekartofler

Tomat/melon salat med syltet rødløg

Kokos/anananas salt med sød chili

Citronkage med sød cremefraise

Oste udvalg med 3 oste og tilbehør



Parmaskinke og trøffel æggestand i små anretninger

Arne har inviteret til buffe hjemme hos ham selv. 
Gæsterne ankommer kl. 12.30 og går til bord kl 13. 

Arne har lavet et bord i midten af stuen hvor der kan være plads til madbuffen og så har han sat et telt op i haven med bænke og border

Jeg leverer og opsætter telt, bord og bænke dagen før.


På dagen ankommer jeg med maden kl 12.00 og snakker lidt med Arne og konne omkring maden og får hjulpet med at gøre buffen klar til maden, Når gæsterne er ankommet og skal til bords, har jeg sat maden op og jeg præsenterer maden for gæsterne. Alt er leveret på fade og i varmekasser. Jeg tager afsted fra Arne kl 13.15


Dagen efter afhenter jeg og tager telt ned og tager bord, bænke og fade med retur. 


I dette tilfælde bliver det en coveret pris på 295 kr pr couvert for maden, I denne pris er det ink. kørsel og afhentning af fade osv dagen efter. Dette skyldes at Arne også har lejet telt og derved fået en anden levering og afhentingspris. 

Jubilæum til 50 gæster

Konfirmation til 30 gæster


Menu til Lises konfirmation 



Forret:
Fiske anretning med bogt, dampet og røget fisk, hertil frisk dampet krabs og aioli. 


Hovedret:

Klassisk oksesteg med waldorfsalat, surt, flødesauce, kartofler og 1/2 æbler


Dessert:

Vaniljeis med overraskelse, frisk frugt, jordbær sauce og chokolade



Krebs og mørksej i skøn symfoni, anrette med små salater og lime

Lise og hendes famillie har selv stået for at pynte op og dække bord i hjemmet. (uden at der er sat bestik eller tallerkner på) Gæsterne og værterne ankommer fra kirken kl. 12 og efter en kort velkomsttale går de direkte til bords. Lise vil gerne have det blev lidt extra fin, så de vil gerne have jeg anretter maden på fine tallerkner, så dem har jeg selv medbragt og anrette på disse. Middagen er færdig kl 15.


Jeg har fået adgang til huset ca 1 time før gæsten kommer tilbage fra kirken og jeg får lagt bestik på borderne. Jeg gør det sidste af maden klar i deres private køkken. Når gæstene har sat sig til bords, præssenterer jeg maden og serverer denne. Når middagen er færdig pakker jeg mine ting sammen, gør køkkenet rent og forlader stedet kl. 15.45.


I dette tilfælde ender vi på en pris på 389 kr pr couvert for maden. Denne pris er udregnet ud fra at der har været et ønske om extra fin mad. Denne pris er ink at jeg stiller med tallerkner og bestik til begivenheden.


Guldbryllup til 14 gæster


Menu til kjeld og hildas guldbryllup

Velkomstdrinks:

Kir med solbær

Forret:
Antipasta med udvalg af oliven, feta og fyldte spanske specialiteter

Hertil en riesling alsace fra 2019

Mellemret:

Limesorbet med champange

Hovedret:

Braiseret oksemørbrag med flamberet rodfrugter, stegte østerhatte, kartoffelkage og Madagaskar sauce
Hertil
The Applicant Cabernet Sauvignon 2020

Dessert:

3 slags chokolade, som kage, is og mousse. Hertil syltet annanas, jordbær og skovbær
Hertil
Vietti Moscato d'Asti



Små anretninger med chokolade og lakrids

Kjeld og hilda har inviterer den nærmeste famille hjem til dem selv til en storslået middag hvor alle skal have en stor madoplevelse. Gæsterne er inviteret til kl 18.


Jeg ankommer hos dem kl 13, jeg går igang med at forberede maden og jeg går og dækker op med medbragte glas, tallerrner og bestik. Når gæsterne ankommer servere jeg velkomsten og de går derefter til bords. Jeg fortæller lidt om hver ret ved servering og sørger for at alle gæsterne får det vin og andet de ønsker at drikke.  Når kl. er 23.00 forlader jeg igen stedet, efter jeg har tømt border efter middagen og jeg har servert kaffe og petti fours for gæsterne. 


I dette tilfælde ender vi på en pris på 330 kr pr couvert for maden ink. tallerner, glas og bestik og en vinmenu til 225 pr couvert. Udover maden betaler disse gæster også 2500 kr i dagsløn for at jeg sørger for deres aften og hjælper med at klargøre og hjælpe med afviklingen. Her er prisen ink. transport.


Lille pause rum til event
2 dygtige medarbejder er klar til at køre mad bod på Brejning havn

Jeg har planlagt og været med til at gennemføre mange forskellige typer events, mange med over 1000 deltager. Jeg har leveret mad og lavet store bryllupper, haft ansvaret for catering til både store koncerter og festivaler. Lavet over 100 arrangementer igennem min karriere og er altid klar med en hjælpende hånd og med at stille min erfaring til rådighed
Ligeledes har jeg igennem mange år opbygget et større lager af udstyr, specifikt med udgangspunkt i events, så skulle det være udstyr til dette du mangler, så kontakt mig for mere info.

Leje af kun udstyr:   

Catering:
Backstages og Frivillig pleje:

Madbod (Jeres salg):

Madbod (Mit salg):

Leje af mandskab:

Konsulent:

Levering:

Fra 125,- pr døgn  

Fra 152,- pr. couvert
Fra 69,- pr. couvert

Kontakt for pris og aftale

Kontakt for pris og aftale

Fra 240,- pr. påbegyndt time

Kontakt for nærmere aftale

Fra 5,- pr. kilometer. 

Smede bygget stor grill som kan stege alt fra stege til helstegning

Større events

Hjælp, konsulent og vikar service

Billede af palle som ejer AlleVilHaPalle


Vikar job som kok: 

Restaurations konsulent:

Selskabsservering:

Konsulet opgaver



Fra 240 kr i timen
Kontakt for nærmere aftale

Fra 175,- pr. påbegyndt time

Kontakt for nærmere aftale


Med 25 års erfaring i alt fra kantiner, offentlige opholdssteder og bofællesskaber, restauranter og hoteller er jeg meget fleksibel i køkkener og på gulvet. Så mangler din virksomhed en vikar, så kontakt mig. Står du som virksomheds ejer og mangler sparring omkring foretningen, så står jeg også til rådighed med mange års erfaring i ledelse og drift.